dsc_1303  dsc_1305    dsc_1310 dsc_1311

Jeg er så heldig at låne min brors Nutribullet lige for tiden, så det udnytter jeg til det fulde. Derfor har jeg i det sidste stykke tid, haft meget glæde af at lave denne smoothie. Den er lækker, frisk og utrolig let at lave. Det eneste man skal bruge er 5 ingredienser.

Simple smoothie recipe:

1 Banan – omkring 100 gram.

1,5 dl. Mælk. 

1 håndfuld spinat el. omkring 0,5-1 dl frossen spinat.

ca. 70 gram hindbær.

ca. 45 gram blåbær.

Put alle ingredienser i din blender – jeg bruger Nutribullet og kan varmt anbefale den! Den er super simpel at bruge, og har aldrig problemer med at blende tingene. Derudover er den super let at rengøre igen! Blend alle ingredienserne indtil du opnår din fortrukket konsistens. Voila – så er den klar til at nyde!

Følg mig på InstagramBloglovinog Pinterest.

– Lise