dsc_0975dsc_0983dsc_0974dsc_1004dsc_0972dsc_0942dsc_0934-0011dsc_09341

Jeg bruger meget tid på mit værelse, og derfor er det også vigtigt for mig, at det er et sted, jeg kan lide at være, og som giver mig ro. Jeg elsker at indrette mit værelse, og det sker forholdvist ofte. Jeg synes, hurtigt det bliver kedeligt, og får derfor en trang til, at der skal ske noget nyt :-).

Lige så meget som jeg har brug for, at mit værelse skaber en vis ro, så sker det lige så ofte, at der befinder sig tøj ud over hele mit gulv. Når jeg så en dag får nok af det, så bliver hele mit værelse gået igennem, og det sker ofte, at tingene står anderledes, end da jeg begyndte.

Igår var en af de dage, og derfor tænkte jeg, at dagens indlæg kunne være et inspirations indlæg til indretning hjemme.

Garderobe stangen er perfekt, hvis man ligesom mig har skråvægge, som ellers til tider kan være lidt irriterende, når det gælder indretning. Alt der er brugt til den, er en gardinstang fra Ikea, samt to væg/loft beslag fra Ikea. Bøjlerne er fra Søstrene Grene. De er virkelig gode, da de ikke fylder særligt meget. Derudover koster de kun 1,68 kr stykket :-). Skrivebordet er lavet ved brug af to benbukke fra Ikea og  træpladen er fundet på vores loft :-).

Jeg håber I fandt indlægget inspirerende.

– Lise